Om oss på Hundtema

Vårt hunddagis finns centralt i Sollentuna/Danderyd med bra kommunikationer. Vi har en stor och ljus lokal med en mindre rastgård. Promenader sker i Rösjöskogen samt bad i Rösjön för de hundar som vill bada. 

Kontakta oss Till våra priser

Sanna Wince

Ägare av Hundtema/admin

Tidigare arbetat många år inom vård och omsorg, jobbade med Helena i många år tills vi bestämde oss för att öppna ett hunddagis då vårat största intresse är hundar.

Har en hunddagis utbildning och tidigare haft labradorer, har nu Labradoren Winston.

Helena Nielsen

Ägare av Hundtema/hundansvarig

Var med och öppnade första hunddagiset 1995 och har en hunddagis utbildning. Är utbildad SBK instruktör samt hund fysioterapeut. 

Helena har haft hundar hela sitt liv, nu har hon Gissie - en labrador samt Mega - en Kelpie.

 

Jessica

Har en hunddagisutbildning och har tidigare arbetat fem år på hunddagis. Jessica är duktig på att läsa av hundar och placera in dom i rätt grupper. Hon gillar utmaningar och tar gärna hand om unghundar som behöver extra aktivering. Jessica är uppvuxen med schäfrar så det faller sig naturligt att schäfer är en favorit.

Jack

Är utbildad djursjukvårdare steg 2 och har tidigare erfarenhet av hunddagis. Jack är otroligt lugn och trygg i sig själv vilket smittar av sig  på hundarna. Själv har han en Bordercollie Golden Tintin.

Sandra

Har gått på naturbruksgymnasium. Går nu en hunddagisutbildning via oss på hundtema, har tidigare erfarenhet av arbete på Hunddagis. Sandra är den som gärna aktiverar hundar på rastgården och som är bra på att hålla ordning och reda. 

 

Annica

Går en hunddagisutbildning hos oss på hundtema, har tidigare arbetat som dogwalker och förskola. Annica har ett stort tålamod och är alltid glad. Hemma har hon en blandras hund Bailey samt katt och en geckoödla.

Jenney

Är utbildad och har tidigare erfarenhet av att arbeta på hunddagis. Jenney gillar att utföra pälsvård och är oftast den som klipper klor, badar/borstar hundar och är duktig på att trimma Golden retrivers. Hon har tre egna Golden retrivers.

Felicia

Utbildad djurvårdare steg 2, tidigare erfarenhet av hunddagis. Felicia är lugn och trygg något som smittar av sig på hundarna. Hon har en egen rescue hund Bruno

Recensioner

Vi är stolta över vår verksamhet och delar gärna med oss av våra omdömmen.

Vi är så nöjda med Hundtema, det bästa hunddagiset. De gör verkligen allt och lite till för att hundarna ska trivas och att det ska fungera. Vi har en stor hund och har haft svårt att få plats på dagis tidigare, men som tur är hittade vi Hundtema som inte tvekade att ta emot vår schäfer.

-Kristin Kenne

Min Ziggy älskar att vara på hunddagis hos Hundtema. Leka och busa med alla sina kompisar och få massa kärlek av personalen. De tar promenader i skogen och alla är så trevliga


-Hanna Berg